Reformierakond hõivab suurkoguks Kaevumäe

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel pühapäeval, kui hansapäevad meelitavad Viljandi kesklinna ohtralt kohalikke ja ka kaugemalt külalisi, on Kaevumägi tavalistele jalutajatele suletud, sest päeval pääsevad sinna üksnes Reformierakonna suurkogul osalejad ning õhtul ansambli Metsatöll kontserdi pileti lunastanud.
Sel pühapäeval, kui hansapäevad meelitavad Viljandi kesklinna ohtralt kohalikke ja ka kaugemalt külalisi, on Kaevumägi tavalistele jalutajatele suletud, sest päeval pääsevad sinna üksnes Reformierakonna suurkogul osalejad ning õhtul ansambli Metsatöll kontserdi pileti lunastanud. Foto: ELMO RIIG /montaaž

Peaminister Andrus Ansip astub eeloleval nädalavahetusel Viljandi lossimägedes parteikaaslaste ette, et anda neile ülevaade valitsuse tööst ja olukorrast riigis.

Viimastel nädalatel rahastamisskandaaliga rinda pistnud reformierakondlastel pole see esimene kord suvist suurkogu lageda taeva all pidada. Partei kommunikatsioonijuhi Silver Puki sõnul on sellest saanud traditsioon, millega ollakse juba harjunud. «Ei ütleks, et see toob kaasa märkimisväärseid korralduslikke raskusi. Eks me muidugi riski võimalusega, et ilm pole kiita, aga külma vastu aitavad soe tee, vihmakeebid ja pleedid,» lausus ta.

Üldkogul annavad ülevaate möödunud poliithooajast ning valitsuse ja erakonna tööst esimees Andrus Ansip, riigikogu fraktsiooni esimees Jaanus Tamkivi ja peasekretär Martin Kukk. Lisaks näeb päevakord ette Mati Raidmaa ettekande revisjonikomisjoni tööst ning majandusaasta aruande kinnitamise.

Ehkki aastaid riiki tüürinud parteis on 11 167 liiget, oodatakse pühapäeva pärastlõunaks Viljandi Kaevumäele umbes 450 inimest. Selleks puhuks on erakond Viljandi kultuurimajaga sõlminud rendilepingu, mis näeb ette 270 euro ja sellega kaasneva käibemaksu tasumist linnakassasse.

Kultuurimaja juhataja Jaanus Kukk tuletas meelde, et sama päeva õhtul esineb kohalike hansapäevade lõpetuseks sealsamas tuntud folk-metal-ansambel Metsatöll, mistarvis hakatakse lava ja helitehnikat üles seadma juba enne Reformierakonna üldkogu. Seetõttu on tõenäoline, et Kaevumägi jääb tavalistele jalutajatele terveks päevaks suletuks.

SELGITUS
Silver Pukk,
Reformierakonna kommunikatsioonijuht

Suviste üldkogude korraldamine vabas õhus Eestimaa kaunites paikades on saanud erakonnale  traditsiooniks. Nüüd siis oleme Viljandis. Sõlmisime Kaevumäe rentimiseks Viljandi kultuurimajaga lepingu ning küsisime linnavalitsuselt avaliku ürituse loa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles