MTV vaatajad hääletasid Viljandi bändi kõrgele kohale

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lack of Eoins.
Lack of Eoins. Foto: Marina Puškar

Viljandi indie-bänd lack of Eoinsi pala «Children's Society» jõudis eile MTV Eesti korraldatud Eesti saja parema loo rahvahääletusel viiendale kohale.


MTV Eesti saatejuht Martin Veisman tunnistas, et lack of Eoinsi jõudmine viiendale kohale üllatas teda positiivselt. «Minu jaoks on see praegu üks omanäolisemaid bände Eestis,» lisas ta.


lack of Eoins võitis eelmisel aastal MTV noortebändide võistluse ja sai auhinnaks ühe oma loo video salvestamise.

Vaatajahääletuse kohaselt võitis Eesti videote võistluse Pärnu bändi DefRage lugu «Save Us From Religion»

Eesti Vabariigi aastapäeval MTV Eesti eetris aset leidnud kodumaiste muusikavideote maratonil järgnes Pärnu post-grungebändile teeneka flak'n'roll'i kollektiivi Loits video «Haavad uulitsal» ning kolmandaks jäi industriaalroki projekti Evestus video «Enemy».

Üheksa tundi väldanud mammutparaadil näidati kõiki kohalike artistide muusikavideoid, mis on MTV Eesti mängukavasse lisatud alates kanali käivitamisest 2006. aasta sügisel. Videote järjestuse määras MTV Eesti kodulehel kaks nädalat väldanud rahvahääletus.

MTV Baltikumi muusikajuht Vidmantas Cepkauskas ütles ajaloo esimese Eesti esisaja lõppskoori kohta, et Eesti noored bändid oskavad kahtlemata oma fännikogukondi mobiliseerida. «Meenutagem kas või Bedwettersi edu 2007. aasta MTV Euroopa muusikaauhindade jagamisel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles