Ees ootav vahetusaasta nõuab tüdrukutelt tuhandeid eurosid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi koolitüdrukud (vasakult) Anni Rada, Britta Randpere ja Tiina Tubli tahavad tuleval kooliaastal minna kaugele maale vahetusõpilaseks. Praegu otsivad nad sponsoreid, sest sõidupäevaks peab neil koos olema tuhandeid eurosid, millega katta vahetusaasta kulud.
Viljandi koolitüdrukud (vasakult) Anni Rada, Britta Randpere ja Tiina Tubli tahavad tuleval kooliaastal minna kaugele maale vahetusõpilaseks. Praegu otsivad nad sponsoreid, sest sõidupäevaks peab neil koos olema tuhandeid eurosid, millega katta vahetusaasta kulud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolm Viljandi koolitüdrukut keerutavad gloobust, et otsida sealt üles Austraalia ja Lõuna-Ameerika manner. Nad lähevad nimelt järgmiseks õppeaastaks sinna kooli.

Tänavu maagümnaasiumis kümnenda klassiga ühele poole saanud Anni Rada võtab augustis ette lennureisi Uru­guaisse ning jääb sinna 11 kuuks, Paalalinna gümnaasiumis põhikooli lõpetav Tiina Tubli läheb aga järgmiseks õppeaastaks Tšiilisse.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles