Trepimäe jooksu võitja pääseb Euroopa meistrivõistlustele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval on Viljandis 18. Trepimäe jooks, mida korraldab spordiklubi Lui.
Pühapäeval on Viljandis 18. Trepimäe jooks, mida korraldab spordiklubi Lui. Foto: Madis Luik

Nädalavahetusel eesootavate hansapäevade lahutamatuks osaks saanud Eestis ainulaadne Trepimäe jooks peetakse eeloleval pühapäeval 18. korda.


Spordiklubi Lui korraldatavale jooksuvõistlusele on oma kiirust näitama oodatud kõik huvilised ning võistlusarvestust peetakse 12 vanuse- ja võistlusgrupis.

Tänavuse jooksu parimat ootab väärtuslik autasu Bigbank Kuldliiga korraldajatelt: piletipakett Helsingis peetavatele Euroopa kergejõustiku meistrivõistlustele. Rajarekordi purustamise eest võib lisanduda suitsupõrsas.

Trepimäe jooksu rekordi omanik on Veiko Jüris, kes on olnud alistamatu üheksal mõõduvõtul. Parima tulemusena jooksis ta 28,67 välja 2005. aastal.

Lisaks autasustatakse 12 võistlusgrupi paremaid ning mälestusmedali pälvivad kõik, kes suudavad treppidest üles jõuda vähem kui 40 sekundiga.

Osalejate registeerimine algab pool tundi enne võistluse algust stardipaigas, Ranna puiesteel legendaarse jooksumehe Hubert Pärnakivi monumendi juures. Trepimäe jooks saab stardi 10. juunil kell 13.

Mullusel jooksul oli 46 osalejat, ajaga 33,12 võitis toona Kaarel Jõulu.

Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles