Tänavate pindamine odavnes üle kahe korra

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varakevadine tänavate remont.
Varakevadine tänavate remont. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suvine linnatänavate pindamine läheb Viljandile sel aastal maksma enam kui kaks korda vähem kui mullu, ehkki tööde maht on jäänud samaks.


Kui mullu küsis aktsiaselts Turgel Grupp tänavate pindamise eest 3,9 miljonit krooni, siis tänavu võitis linnavalitsuse korraldatu riigihanke aktsiaselts Tallinna Teed, kes saab selle töö eest 1,6 miljonit krooni.

Pindamistööd algavad tavaliselt suve hakul ning lõpevad juuni lõpus.

Mullusest odavamalt sai linnavalitsus ka igakevadise aukude lappimise lepingu. Kui eelmisel aastal maksis see töö 806 000 krooni, siis tänavu küsis osaühing Tavt selle töö eest nüüd 656 316 krooni.

Aukude lappimine algab linnas tavaliselt aprillis, kui ilmad on selleks tööks piisavalt kuivad. Lõppema peab see töö mai keskpaigaks.

Talvisel ajal lapib tänavatele tekkivaid löökauke aktsiaselts Cleanaway. Seda tööd tehakse vaid teedel, kus sõidavad liinibussid ning aukude lappimiseks kasutatakse talvel külma segu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles