Viljandi vaba waldorfkool ja -lasteaed otsivad laienemiseks ruume

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Vaba Waldorfkooli Ühingu juhatuse liikme Piret Anieri (vasakult) pojad Sass ja Siim käivad praegu Lutsu tänaval waldorfkooli majas tegutsevas rühmas. Kooli ja lasteaia kasvades on aga ühingul vaja leida mudilaste jaoks lisaruume.
Viljandi Vaba Waldorfkooli Ühingu juhatuse liikme Piret Anieri (vasakult) pojad Sass ja Siim käivad praegu Lutsu tänaval waldorfkooli majas tegutsevas rühmas. Kooli ja lasteaia kasvades on aga ühingul vaja leida mudilaste jaoks lisaruume. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mõni aeg tagasi väikese õpilaste arvu käes vaevelnud Viljandi vaba waldorfkool ja -lasteaed on jõudnud tõusulainele: tuleval õppeaastal soovib seal esimesse klassi astuda üle tosina lapse ja pikk järjekord on ka lasteaia ukse taga.

Tegemist on märkimisväärse tõsiasjaga, kui arvestada seda, et paljudel aastatel astus Viljandi vabasse waldorfkooli vaid kolm kuni viis last. 2005. ja 2008. aastal jäi seal esimene klass õpilaste puudusel üldse avamata.

Copy
Tagasi üles