Algas Valuoja kooli hoone lammutamine

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõunaks oli endise Valuoja põhikooli juurdeehitise teine korrus akendest tühjaks tehtud. Varsti hakkavad langema müürid.
Eile lõunaks oli endise Valuoja põhikooli juurdeehitise teine korrus akendest tühjaks tehtud. Varsti hakkavad langema müürid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kui kolmapäeval kirjutasid kahe ehitusfirma ning Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi esindajad Tallinnas alla Viljandi uue gümnaasiumi ehituslepingule, siis neljapäeval algas juba lammutamine.

Eile võtsid ehitusmehed lammutamisele mineva kooli juurdeehitise küljest lahti aknaraame ja loopisid hoonest välja sodi.

«See on tööde ettevalmistav osa,» ütles aktsiaseltsi Oma Ehitaja juhatuse esimees Kaido Fridolin. «Ehitus peaks peale hakkama esmaspäeval.»

Fridolini sõnul tulevad ehitajad kohale uuel nädalal ja siis kestab töö kuni maja valmimiseni.
Varasema Valuoja põhikooli asemele uue gümnaasiumi ehitamine läheb maksma ligi 6,5 miljonit eurot ning selle rajavad kahe peale aktsiaseltsid Oma Ehitaja ja Pärnu REV. Maja peab valmis olema tuleva aasta suve teiseks pooleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles