Suvi toob maakonna bussiliinide graafikusse muudatusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppeasutustes algava suvevaheaja tõttu tehakse ümber Viljandimaa bussiliinide sõiduplaan.
Õppeasutustes algava suvevaheaja tõttu tehakse ümber Viljandimaa bussiliinide sõiduplaan. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Õppeasutustes algava suvevaheaja tõttu tehakse ümber Viljandimaa bussiliinide sõiduplaan: käigust jääb ära hulk liine ning 1. juunist muutub Põhja-Viljandimaa ühistranspordigraafik.


Maavalitsuse teatel jäävad ei sõida Viljandi linnas ja maakonnas 9. juunist enam avalikud liinid number 7, 12, 13, 16, 21, 36A, 43A, 54, 56, 66, 67 ja 68.

Liinil number 52 (Põltsamaa—Pilistvere—Võhma—Suure-Jaani) jääb sõitjate vähesuse tõttu alates 1. juunist laupäeviti käigust ära kell 13.45 Võhmast Suure-Jaani ning kell 14.20 Suure-Jaanist Võhmasse sõitev buss. Seega sõidab kell 13.00 Põltsamaalt väljuv liini number 52 buss laupäeviti ainult Võhmani. Tagasiteed Võhmast Põltsamaale alustab see kell 14.40.

Kõo valla elanike vajadusi arvesse võttes lisatakse alates 1. juunist maakonna bussiliini number 59 (Viljandi—Võhma—Kõo) graafikusse täiendav reis Võhmast Kõosse väljumisega kell 9.05 ning Kõost Võhma ja Viljandi poole väljumisega kell 9.20. Selle muudatuse tingib kaugbussiliini number 540 (Narva—Põltsamaa—Viljandi) käigust ärajäämine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles