Tarmo Loodus: teen oma otsuse sügisel

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaba Isamaalise Kodaniku ühendusse kuuluv Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus tõdeb, et üle 20 aasta tegutsenud poliitikuid võib pidada dinosaurusteks, mistõttu kaalub ta tuleva aasta valimiste järel poliitikast taandumist.
Vaba Isamaalise Kodaniku ühendusse kuuluv Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus tõdeb, et üle 20 aasta tegutsenud poliitikuid võib pidada dinosaurusteks, mistõttu kaalub ta tuleva aasta valimiste järel poliitikast taandumist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus, kes kuulub kohalikel valimistel osalemisest teatanud ühendusse Vaba Isamaaline Kodanik, pole veel otsustanud, kas ja millises nimekirjas ta kandideerib.

Mitmeid endisi ja praeguseid tipp-poliitikuid ning omavalitsusjuhte ühendav mittetulundusühing Vaba Isamaaline Kodanik (VIK) teatas otsusest tuleva aasta oktoobris valimistel osaleda möödunud nädala lõpul. Pärast kohalikke valimisi tuleb kõne alla partei loomine. Valijaskonna loodab VIK leida endise Isamaaliidu valijate seast ja nende sotsiaaldemokraatide pooldajate hulgast, kes on mures partei ühinemise pärast Vene Erakonnaga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles