Olustvere kool hakkas taas ehitajat otsima

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu aega tagasi nurjumisega lõppenud Olustvere kooli peahoone ehitaja otsimise konkurss pandi käesoleval nädalal uuesti käima.
Kuu aega tagasi nurjumisega lõppenud Olustvere kooli peahoone ehitaja otsimise konkurss pandi käesoleval nädalal uuesti käima. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kuu aega tagasi nurjumisega lõppenud Olustvere kooli peahoone ehitaja otsimise konkurss pandi käesoleval nädalal uuesti käima ja nüüd loodab kool sobiva firma ka leida.


Kuu aega tagasi see äpardus, sest korraga oli Eestis käimas nii palju riigihankeid, et Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli peahoone remontimiseks tegi pakkumise vaid kaks firmat. Neilgi olid dokumendid puudulikult vormistatud ja kooli juhtkond pidi konkursi läbikukkunuks tunnistama.

Nüüd kuulutati konkurss uuesti välja ning kooli projekti- ja arendusjuht Marika Luik avaldas arvamust, et ehitaja ka leitakse. Vajalikud dokumendid võttis eile välja kolm firmat ning Luigel on andmeid, et vähemalt üks neist teeb ka pakkumise.

Hankelepingu järgi tuleb renoveerida hoone fassaad ja avatäited ning tugev- ja nõrkvool, uuendada ventilatsioon ja küttesüsteem ning teha vee- ja kanalisatsioonitöid ning ligi 4532 ruutmeetril siseviimistlus.

Pakkumisi oodatakse 20. juunini. Tööd peaksid algama 9. juulil ja lõppema järgmise aasta 15. augustil.

Konkursi äpardumise põhjuseks aprillis pidas koolijuht Arnold Pastak saaste­kvoodi müügist saadud raha, mis on üle Eesti toonud ehitajatele nõnda palju tööd, et igale poole neid ei jätku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles