Publik andis Kuldõuna Carita Vaikjärvele ja Indrek Sammulile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carita Vaikjärv
Carita Vaikjärv Foto: Jaanus Laagriküll

Ugala teatri Kevadpeol jagati välja traditsioonilised publikupreemiad Kuldõunad.


Teatripublikul oli võimalik hääletada nii internetis kui teatrimajas ning hääle sai anda lavastuste poolt, mis jõudsid lavale eelmise aasta suvest tänavu maikuuni.

Parima kujunduse tunnustuse pälvis Jaak Vausi kunstnikutöö Allan Kressi lavastusele «Kalmistuklubi». Naisnäitleja Kuldõun kuulus sel aastal Carita Vaikjärvele osatäitmiste eest lavastustes «Ukuaru» ja «Duetid» ning meesnäitlejatest pälvis publiku poolehoiu Indrek Sammul Salieri rolli eest lavastuses «Amadeus».

Parima lavastuse preemia läks publiku tahtel jagamisele — võrdselt said hääli kaks lavastust. Kuldõuna ei hakatud poolitama, vaid anti välja kaks — Andres Lepikule «Amadeuse» ja Madis Kalmetile «Ukuaru» eest.

Ühtekokku esitas publik preemia nominentideks 18 naisnäitlejat, 22 meesnäitlejat, 13 lavastust ning 37 kujundust, mille hulgas olid nii valguskunstnike, grimmikunstnike, liikumisjuhi, muusikalise kujundaja kui kunstniku tööd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles