Täiskasvanud õppijad ootavad tunnustamist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: andras.ee

Täiskasvanud õppija nädala korraldajad ootavad juuni keskpaigani ettepanekuid, keda nimetada tänavuseks aasta õppijaks, koolitajaks ning koolitussõbralikuks organisatsiooniks ja omavalitsuseks.

«Praegu on õige aeg märgata täiskasvanuid, kes on õppimise kaudu oma elu muutnud, ning esitada neid aasta õppija kandidaadiks,» ütles täiskasvanud õppija nädalat korraldava Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooni Andras projektijuht Sirje Plaks.

«Iga inimese elulugu on tema õppimise lugu. Tunnustuse saanud õppijate lood on olnud paljudele julgustuseks jätkata pooleli jäänud õpinguid või võtta ette uus õpitee,» tõdes Plaks.

Tänavune täiskasvanud õppija nädal, mis on juba viieteistkümnes omataoline, leiab aset 12.—19. oktoobrini. Nii nagu varasematel aastatel, tunnustatakse ka seekord silmapaistvaid inimesi ja organisatsioone tiitlitega aasta õppija, aasta koolitaja, aasta koolitussõbralik organisatsioon ja aasta koolitussõbralik omavalitsus.

Tublisid inimesi saab selleks välja pakkuda 15. juunini. Tunnustamise korra ja kandidaadi esitamise blanketi leiab internetileheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles