Vanakraamiturg alustab taas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiti Põld (vasakul) ja Andra Kütt tegelevad Viljandi vanakraamituru organiseerimisega vabatahtlikkuse korras ning soovivad kogu süsteemi hoida võimalikult lihtsa.
Kiti Põld (vasakul) ja Andra Kütt tegelevad Viljandi vanakraamituru organiseerimisega vabatahtlikkuse korras ning soovivad kogu süsteemi hoida võimalikult lihtsa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus 24. mai «Sakalas»

Pühapäeval laotavad Viljandi raekojaplatsil oma tekid maha inimesed, kes soovivad müüa üleliigseks muutunud rõivaid või asju. Viljandi vanakraamiturg leiab suve jooksul aset üksteist korda ja see on kõigile tasuta.

Turu ühe korraldaja Kiti Põllu sõnul tulevad vanakraamiga kauplejad tänavu Viljandi vanalinnas kokku kaks korda kuus. Viimane kauplemispäev jääb sügavale sügisesse — see on 14. oktoobril.

Kümnel korral kogunevad kauplejad Viljandi raekoja parki, kuid 10. juunil peetavate hansapäevade ajal on turg viidud Lasteparki, mis asub Uue tänava ja August Maramaa puiestee nurgal.

Säärane regulaarne vanakraamiturg leiab Viljandis aset kolmandat aastat, kuigi ühekordseid kauplemispäevi on tehtud varemgi.

Huvilised saavad ennast turu kuupäevade ja muu infoga kursis hoida Viljandi Vanakraamituru Facebooki lehel.

AJAD
Vanakraamiturg leiab aset ilusa ilmaga.
• Viljandi raekojaplatsil on vanakraamiturg 27. mail, 24. juunil, 8. ja 22. juulil, 5. ja 19. augustil, 2., 16. ja 30. septembril ning 14. oktoobril. Hansapäevade ajal 10. juunil korraldatakse see Lastepargis.
• Turg algab kell 10. See on eelregistreerimiseta ja tasuta.
Allikas: korraldajad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles