Vabaduse platsile veeti erakorraliselt jooni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval märgiti Viljandi Vabaduse platsile uuesti maha tasulist parkimisala tähistavad sinised ribad.
Esmaspäeval märgiti Viljandi Vabaduse platsile uuesti maha tasulist parkimisala tähistavad sinised ribad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üleeile märgiti Viljandi Vabaduse platsile uuesti maha tasulist parkimisala tähistavad sinised ribad. Kuid nagu kinnitas Viljandi linnavalitsuse majandusameti teede spetsialist Heikki Teearu, ei tähenda see siiski, et teemärgistuse joonimise hooaeg on alanud.

«Tegime selle erakorraliselt varem ära,» ütles Teearu, tuues põhjenduseks soovi muuta asjaolu, et Vabaduse platsil parkimise eest tuleb maksta, lihtsamini märgatavaks. Nimetatud kohas on parkimine tasuline üksnes suvisel ajal. Selle kohta on üleval ka teavitustahvel.

«Kui inimene ei märka üles vaadata, siis loodetavasti vaatab ta vähemasti maha,» lausus Heikki Teearu. Ta lisas, et ülejäänud kohtades jõutakse uute joonte mahamärkimiseni tõenäoliselt juulis. Millal täpselt, oleneb Teearu sõnul sellest, millal teede pindamisega ühele poole jõutakse. Praegu korraldatakse joonija leidmiseks vajalikku riigihanget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles