Spordikool saab uue juhi juunis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordihoone
Viljandi spordihoone Foto: Elmo Riig / Sakala

Artikkel ilmus 18. mai «Sakalas»

Ehkki Viljandi linnajuhid asusid spordikoolile uut direktorit otsima juba märtsi algul ning konkurss korraldati aprillis, pole väljavalitud inimene veel tööle asunud.


«Sakala» andmetel on valituks osutunud praegune Ida-Viru maavalitsuse spordijuht ja sealse spordiliidu juhatusse kuuluv Andres Kallavus.

«Praegu ei saa ta veel ametisse asuda, aga ta andis ausõna, et teeb seda juunis,» ütles Viljandi abilinnapea Ardo Agasild ning viitas valituks osutunud inimese senisele töösuhtele, mis pole veel lõppenud.

Kallavus ütles, et asub Viljandi spordikooli juhina tööle 18. juunil. Tema esimene eesmärk on kool järgmiseks õppeaastaks ette valmistada ning korraldada suviseid laagreid.

Uue direktori elu- ja töökoht on seni olnud Ida-Virumaal ning Viljandiga tal otseseid kokkupuuteid pole. «Viljandi spordieluga olen ma kursis ja sportlasi tunnen,» kinnitas ta.
Abilinnapea sõnul on see kokkusattumus, et nii kultuurimaja kui spordikooli uus juht tuuakse ametisse kaugemalt.

«Me ei vaata inimese elukohta, vaid tema oskusi ja võimeid,» lausus Agasild. «See, kes valituks osutus, oli tõesti väga tugev kandidaat.»

Viljandi spordikooli endine direktor Urmas Müür lahkus ametist veebruaris. Koolis on 13 osakonda, kus õpib veidi üle 800 lapse ning töötab 25 treenerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles