Viljandi bowling’usaalis võimutsesid soomlased

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa lahtiste bowling’u meistrivõistluste parimad
Viljandimaa lahtiste bowling’u meistrivõistluste parimad Foto: Erakogu

Eelmise nädala neljapäevast pühapäevani mängitud Viljandimaa lahtistel bowling’u meistrivõistlustel näidati kõrgeid tulemusi, paraku riisusid koore soomlased.


Mittetulundusühingu Bowlingusport korraldatud mõõduvõtul osales viiel päeval kokku 107 mängijat ning nende seas oli ka kõigi kolme Viljandis tegutseva klubi, Viljandi BC, Fellin BC ja Boonus BC liikmeid.



Ühe korraldaja, Bowlinguspordi juhi Anmar Pihlaku hinnangul olid Fire Starteri bowling’usaalis aset leidnud turniiri tulemused üllatavalt kõrged. Tema selgitust mööda saavutati meeste eelvoorudes tulemus, milleni Eesti sportlased veel kunagi küündinud ei ole: kuuese sarjaga 1578 punkti ehk 263,0 võistluskeskmist, kusjuures viimase sarja tulemus oli maksimaalsed 300 punkti. Säärase uhke sooritusega sai hakkama Ilkka Saari Soome spordiklubist BC Story.



Ka meistrivõistluste esimese ja teise koha pälvisid soomlased: võitis Mikko Vainio klubist BC Story ja teine oli Mika Salminen klubist BC Forssa. Kohaliku spordiklubi esindaja Jari Hytönen saavutas finaalmängudes kolmanda koha.



Naiste arvestuses pääses finaali kuue parema sekka kaks viljandlannat ning üks neist, Terje Roosi, pälvis kolmanda koha. Võitis Inara Ratnik Veskisilla bowling’uklubist ja teiseks tuli Riina Lõhmus Pärnust.



Tütarlastest sai esikoha Triin Lekko Rakverest ja noormeestest Ülari Lees Tartust.



Aprilli algul on kavas Viljandimaa kinnised bowling’u meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles