Pool tuhat last trotsis tuulist jooksuilma

, klubi Joosu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetud Paala järve jooksu põhidistantsil sai eri vanuserühmas tulemuse kirja 347 last. Peale nende oli rajal 153 alla kuueaastast, kes osalesid tillujooksul.
Laupäeval peetud Paala järve jooksu põhidistantsil sai eri vanuserühmas tulemuse kirja 347 last. Peale nende oli rajal 153 alla kuueaastast, kes osalesid tillujooksul. Foto: Kenno Soo

Laupäeval teoks saanud 57. laste ümber Paala järve jooksu osavõtjate arv oli keskmisest suurem. Selle lõpetas 500 last, sealhulgas 153 tillujooksul osalenut.

Seekord oli eriti suur tüdrukute ülekaal: põhidistantsi lõpetas 202 tüdrukut ja kõigest 145 poissi.

Rekordarv, 521 osalenut oli ülemöödunud aasta kevadjooksul. Ka rajarekordid jäid tänavu püsima. Nii tulemustele kui osavõtjate arvule vajutasid kindlasti pitseri eelmise päeva vihmasadu ning jooksu ajal valitsenud vägev tuul.

Alates kuueaastastest lastest tulid võitjateks Susanna Emilia Gorškova ja Hendrik Uustalu, Karmel Kondel ja Andreas Hantson, Jane Roosimägi ja Kevin Tühis, Lissi Kubre ja Mihkel Lõpp, Jaanika Roosimägi ja Karl Rudolf Org, Grete Liisa Toom ja Rudolf Pärnik ning Marit Tõnisson ja Renee Razumov.

Varasemaid võite kordasid Marit Tõnisson (12 võitu), Karl Rudolf Org (10), Jaanika Roosimägi (7), Mihkel Lõpp ja Renee Razumov (mõlemal 6), Jane Roosimägi ja Lissi Kubre (mõlemal 5) ning Greete Liisa Toom, Kevin Tühis ja Hendrik Uustalu (kõigil 2). Marit Tõnisson jõudis võitude arvu poolest senise rekordiomaniku Anneliis Vahtramäe kõrvale.

Jooksu protokolli saab lugeda Joosu koduleheküljelt aadressil www.hot.ee/tskjoosu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles