Viljandi päästja sai medali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeameti medalid
Päästeameti medalid Foto: uudised.err.ee

Viljandi päästeosakonna keskkomando vanempäästja Aare Tölp on nende 72 inimses seas, kellele kolmapäeval anti päästeteenistuse aumärk.


Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiige teatel on Aare Tölp ametis olnud 14 aastat ning medali andis päästeamet talle tubli töö eest.

Enne kutselise tuletõrjuja ametisse astumist oli Tölp vabatahtlik tuletõrjuja.

Vanempäästja ütles, et tal on tulnud käia suuri põlenguid kustutamas, samuti oli ta tööl jaanuaritormi päeval ning bussi ja palgiveoki kokkupõrke ajal Viljandi ringteel.

Siseministeeriumi kantsler Märt Kraft ja päästeameti peadirektor Kalev Timberg andsid kolmapäeval Salme kultuurikeskuses 15 inimesele päästeteenistuse hõberisti ja 32 inimesele päästeteenistuse medali. Lisaks antakse välja 25 elupäästja medalit, sealhulgas 21 kolmanda ning neli teise klassi aumärki. Siseministeeriumi tänukirju antakse kokku kaheksa, neist kolm eraisikutele.

Päästeteenistuse aumärke jagatakse kaks korda aastas, veebruaris ja septembris. See antakse vapruse eest inimeste või vara päästmisel ning silmapaistvate teenete eest päästetööde tegemisel või päästeala arendamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles