Uku keskus sai nurgakivi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eften Capitali juhataja Viljar Arakas.
Eften Capitali juhataja Viljar Arakas. Foto: Elmo Riig

Viljandisse rajatavas uues kaubanduskeskuses peeti reedel korraga nii nurgakivi panemise tseremooniat kui sarikapidu. Viis miljonit eurot maksev Uku keskus peab valmima oktoobri lõpuks.

Endise vangla kohale rajatavas Uku keskuses on suuremale osale pinnast rentnikud leitud. Soovijaid oleks sinna keskuse omaniku väitel tunduvalt rohkem kui ruumi, ent omanikud tahavad leida võimalikult palju just selliseid kauplusi, mida Viljandis veel pole.

Uku keskuse projektijuhi Toomas Õuna sõnul on baasüürnikega lepingud sõlmitud ja ankurrentnikuks saab Rimi. Tema sõnul on keskuse ehitustööd graafikus ja lepinguliste üürnike nimekiri täieneb iga nädalaga.

Kaubanduskeskuse suurimad üürnikud on praeguse seisuga Rimi, Hesburger, Apotheka, Shu, Ideaal Kosmeetika, Apollo, R-Kiosk, Hawaii Express ja Tehnikatäht. Lisaks rajab Nurmiko koostöös Uku Lilledega korraliku lillepoe. Üks suur poeruum on praegu veel tühi ja sinna soovib omanik leida rõivakaupluse.

Uku keskuse rajab kinnsivarafond Eften. Ehitajaks on valitud Saaremaa ettevõte Tesman.

Eften Kinnisvarafondi juhatuse esimehe Viljar Arakase sõnul on Uku keskus fondi üheksas investeering. «Investori seisukohalt on hea, et meie investeeringud on jaotatud mitme Eesti linna vahel. Laiapõhjalisus annab meile kogemust, kuidas üks või teine piirkond meie majandusruumis toimuvatele muutustele reageerib,» sõnas Arakas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles