Ristmike remont muudab liinibusside graafikut

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kahel suurel ristmikul tehtavate teetööde tõttu muutub neljapäeval ja reedel linnas bussiliiklus.
Viljandi kahel suurel ristmikul tehtavate teetööde tõttu muutub neljapäeval ja reedel linnas bussiliiklus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kahel suurel ristmikul tehtavate teetööde tõttu muutub neljapäeval ja reedel linnas bussiliiklus.


Neljapäeval muutub sõidugraafik suurel hulgal liinibussidel. Liinide nr. 2 ja 9 bussid jätkavad Viiratsi suunal pärast Raamatukogu peatuse läbimist sõitu Posti tänavat pidi Lossi tänavale ja jõuavad Muusikakooli peatusse.

Liini nr 2A buss sõidab Haiglast Viiratsi suunal pärast Bussijaama peatuse läbimist marsruudil Uus tänav, Keskuse tänav, Jakobsoni tänav ja jõuab Muusikakooli peatusse ning sealt edasi sõidab sõiduplaani alusel.

Liinide nr 2 ja 9 Viiratsist Männimäe suunal liikuvad bussid sõidavad pärast bussijaamas saabuvate busside peatuse läbimist edasi marsruudil Tallinna tänav, Uku tänav, Savi tänav, Jakobsoni tänav. Pärast Turu peatuse läbimist jätkab liini nr. 9 buss sõitu sõiduplaani alusel, liini nr. 2 buss teeb vasakpöörde Leola tänavale.

Liinide nr. 6 ja 7 bussid sõidavad Männimäelt Paalalinna suundudes mööda Leola tänavat ning Turu juurest edasi Jakobsoni viaduktile ja sealt juba sõiduplaani järgi.

Liinide nr. 6 ja 7 Paalalinnast Männimäe suunal sõitvad bussid pööravad Jakobsoni tänavalt Leola tänavale.

Liini nr. 10 Männimäelt Haigla suunal sõitev buss sõidab pärast Turu peatuse läbimist Savi ja Uku tänava kaudu Bussijaama peatusse ja sealt edasi sõiduplaani järgi.

Liini nr. 10 Haiglast Männimäe suunal sõitev buss sõidab pärast Bussijaama peatuse läbimist Uku tänava ja Savi tänava kaudu Jakobsoni tänavale ning sealt edasi Leola tänavale.

Männimäe suunal jäävad seega bussidel läbimata Raamatukogu ja Vabaduse platsi peatused. Ajutised bussipeatused Leola tänaval on tähistatud.

Reedel, 11. mail on Vaksali tänava ja Paala tee ringristmiku remondi tõttu seal ümber suunatud bussiliiklus liinil nr 10. Et Paala tee pool on suletud, siis sõidab Männimäelt Haigla suunal liikuv liini nr 10 buss marsruudil Riia maantee, Vaksali tänav, Köstri tänav, Lille tänav, Kevade tänav ja sealt edasi Paala teele. Ajutine bussipeatus tuuakse üle Kevade tänava otsa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles