Linnatänavail võitis lätlane

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste kolmanda etapina tänavasõidu eliitratturite ja alla 23-aastaste ühisel mõõduvõtul oli võidukas lätlane Reinis Adrijanovs.

Võitjal õnnestus poolel võistlusmaal teist korda peagrupilt eest ära saada. Koos temaga pääses pagema ka Markku Ainsalu, kes pidas lätlase tempole vastu viimaste ringideni ja tuli teiseks. Kolmas oli Caspar Austa.

Parima U-23 mehena oli viiendana finišis Kalevi jalgrattakooli esindav Siim Jalakas. Naiste arvestuses sai Grete Treieri järel teise koha Liisi Rist ning kolmas oli lätlanna Lija Laizane.

Ainsa Viljandi rattaklubi kasvandikuna jõudis poodiumile Reelika Varblane, kes võitis 14-aastaste sõidu.

Kohaliku rattaklubi treeneri Marek Johansoni sõnul polnud viljandlastel kodulinnas kuigi hea päev. Kaks U-23 sõitjat olid tõbised, Markus Paas küll proovis kaasa teha, aga ei suutnud. Üks viljandlaste kõrge koha pretendent, Kristjan Johanson kukkus M-16 sõidul ning murdis käe.

Seenioride Eesti esivõistluste arvestuses oli parim Tõnno Palm, järgnesid Tarmo Kopli ja Jaanus Sarv.

Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluse esimesed etapid peeti Kuressaares ja Pärnus. Punktisõidu Eesti meistrid selguvad 19. mail Elvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles