Parimad noored mälumängurid, Viljandi maagümnaasiumi XI-r klassi õpilased Merli Mändul (vasakult), Gert Sumeri, Sten Mark Sillamägi ja Ristjan Johanson tänavad oma juhendajat Riina Kangrot, kes on neile nõu andnud ning neid tagant utsitanud. Noored väljendasid naljatamisi kahetsust, et juhendaja ei anna nende klassile tänavu ühtki tundi ning sestap ei saa nad hea tulemuse eest prisket viit küsida.
Parimad noored mälumängurid, Viljandi maagümnaasiumi XI-r klassi õpilased Merli Mändul (vasakult), Gert Sumeri, Sten Mark Sillamägi ja Ristjan Johanson tänavad oma juhendajat Riina Kangrot, kes on neile nõu andnud ning neid tagant utsitanud. Noored väljendasid naljatamisi kahetsust, et juhendaja ei anna nende klassile tänavu ühtki tundi ning sestap ei saa nad hea tulemuse eest prisket viit küsida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aprilli lõpupäevil ragistasid Viimsis pead terased gümnasistid, kes võistlesid koolinoorte mälumängu meistritiitli nimel. Gümnaasiumiarvestuses pandi võidumedal kaela Viljandi maagümnaasiumi õpilastele.

Võidukasse nelikusse kuulusid Viljandi maagümnaasiumi XI-r klassi õpilased Sten Mark Sillamägi, Gert Sumeri ja Ristjan Johanson ning Merli Mändul, kes liitus mälumänguritega tänavu.

Copy