Arendajad otsisid inspiratsiooni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emeriitprofessor Marju Lauristin tutvustas kõnekate graafikute toel inimeste väärtuste muutumist peegeldavaid uuringuid.
Emeriitprofessor Marju Lauristin tutvustas kõnekate graafikute toel inimeste väärtuste muutumist peegeldavaid uuringuid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Maavalitsus palus eile Olustvere lossi seminarile saalitäie viljandimaalasi, kes on kaasatud maakonna arengustrateegia koostamisse.

«Võiksime tulevase arengukava tellida mõnelt professionaalilt, kes pole kordagi meie maakonnas käinud,» arutles sissejuhatuseks maavanem Lembit Kruuse. «Aga kas me sellist dokumenti vajame? Mina seda ei usu. Arvan, et parema tuleviku nimel on ainuõige, kui teeme selle üheskoos ise.»

Koondpealkirja «Meie ja maailm» all jagasid eelseisva töö tarvis inspiratsiooni statistikaameti peaanalüütik Mihkel Servinski, sotsiaalse kommunikatsiooni emeriitprofessor Marju Lauristin, rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane, põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ja meediaärimees Hans H. Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles