Viljandimaalased aitavad laupäeval maailma koristada

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidu mõisa pargi serv ja staadioni ümbrus vajavad klanimist. Talgujuht Piret Aus (keskel) loodab, et homme on abilisi rohkem kui vaid ühendatud kutsekeskkooli õpetaja Marko Liiva ja haldusjuht Mati Valli.
Vana-Võidu mõisa pargi serv ja staadioni ümbrus vajavad klanimist. Talgujuht Piret Aus (keskel) loodab, et homme on abilisi rohkem kui vaid ühendatud kutsekeskkooli õpetaja Marko Liiva ja haldusjuht Mati Valli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Talgupäevade tava on Viljandimaal üsna tugevasti kanda kinnitanud. Homme lüüakse ligi poolesajas paigas käed külge, et teha kevadist suurpuhastust ja kaotada kaua silma riivanud risuhunnikud.

«Teeme ära!» Viljandimaa koordinaator Helen Visnapuu tõdes, et korraldus on päris hästi sujunud. Talgute registreerimine «Teeme ära!» kodulehel algas 15. märtsil ning eile lõunaks oli Viljandimaal kirja pandud 55 talgukohta.

«See on hea arv ning talgukohti jagub kõikidesse maakonna nurkadesse,» rõõmustas Visnapuu.

Kodulehe andmetel on eri paigus tööpäevakul osalemiseks soovi avaldanud ligi 300 inimest.

«Registreerunuid on paraku vähe,» nentis Helen Visnapuu. «See on iga-aastane probleem, et inimesed ei pane ennast internetis kirja ning kohapeal selgub, et osalejaid on palju rohkem. Aga peaasi et nad ikka tulevad! Minu teada ei ole kuskil talgud ära jäänud seetõttu, et kedagi ei tule.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles