Raamatukogu ootab koolilõpu armsaid asju

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnaraamatukogu korraldab 17. maist 22. juunini näituse gümnaasiumi lõpetamisega seotud esemetest.

Tänavu muutub Viljandi haridusmaastik põhjalikult: avatakse uus gümnaasium, senised auväärse ea ja traditsioonidega gümnaasiumid muutuvad põhikoolideks, kultuuriakadeemia tähistab 60. ja Mainor 20. aastapäeva.

Seda kõike silmas pidades koostabki linnaraamatukogu ülevaatliku näituse Viljandi koolide ajaloost.

Väljapaneku rikastamiseks ootab raamatukogu abi. Kõiki vilistlasi ja koole kutsutakse üles laenama raamatukogule näitusel eksponeerimiseks omaaegseid lõpusõrmuseid, koolimütse, vimpleid ja muud kooli lõpetamisega seotud atribuutikat.

Näitusega jäetakse armsate gümnaasiumidega hüvasti, õnnitletakse akadeemiat ja Mainorit nende juubelite puhul ning öeldakse tere uuele gümnaasiumile. Soov on näidata tervele kogukonnale ilu, mida oleme suutnud aja jooksul kooli lõpetamise tähistamiseks luua.

Esemeid palutakse linnakoolide õpetajatel ja vilistlastel tuua Viljandi linnaraamatukogu üldlugemissaali 12. maini. Lähemat teavet jagab Veronika Raudsepp Linnupuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles