Meister noolib veel üht kulda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval Eesti murdmaajooksu nelja kilomeetri distantsil Eesti meistriks pärjatud Holstre mees Keio Kits on kindlasti kullapretendent ka teisipäevasel ümber Viljandi järve jooksul, kui antakse välja riigi pika murdmaadistantsi võitja tiitel.

Eelmisel laupäeval Tallinnas Nõmmel peetud tiitlivõistlustel Roman Fostit ja Sergei Tšerepannikovi edestanud Keio Kits ütles, et hoidis ennast kolm ringi liidrite grupis ning tegi otsustava spurdi viimasel kilomeetril.

«Üritasin kulutada end nii vähe kui võimalik ning tundsin ennast hästi ja enesekindlalt,» kõneles Enn Selliku hoolealune.

Jooksumees tunnistas, et loodab palju ka ümber Viljandi järve jooksult, ent hoidus lubadusi jagamast. «Pole mõtet liiga vara kireda,» jäi mullu Viljandi järvejooksu kolmandana lõpetanud Keio Kits tagasihoidlikuks.

Oma jooksuvormi ütles ta olevat päris hea. «Eks iga sportlane lähe rajale andma endast parimat,» lausus ta veidi salapäraselt.

Tallinnas Nõmmel peetud Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel teenis Keio Kitse kuldmedali kõrvale hõbeda klubi Staier esindav Heleene Tambet ning pronksi pälvis tema klubikaaslane Heinar Vaine. Mõlemad kuuluvad juunioride vanuserühma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles