Politsei sai kätte laudas vana naist röövinud mehe

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 4.16 teatas 75-aastane naine politseile, et Pärsti vallas Pinska külas asuva talu laudas ründas teda noaga ähvardades maskiga mees.

Naise sõnul sidus röövel tal käed käterätiga selja taha kinni ning võttis ära rahakoti koos 2200 krooniga. Kannatanu sai ise käed lahti ning teatas juhtunust kohe politseile.

Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul hakkas sündmuskohale saabunud politseipatrull mööda lumele jäetud jälgi röövimises kahtlustatavat jälitama ning pidas ta Viljandis kinni.

«Röövimises kahtlustatav 40-aastane Pärsti valla elanik paigutati esialgu arestimajja,» lausus Lall.

«Temalt saadi kätte ka kogu röövitud raha ning see tagastati omanikule.»

Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Merike Tikk tunnustas sündmuskohale saabunud politseipatrulli kiiret tegutsemist ja otsust asuda röövimises kahtlustatavat isikut lumele jäetud jälgede järgi taga ajama.

«Need mehed on tänu väärt,» ütles Tikk.

Prokurör taotleb kohtult kogutud andmete põhjal röövimises kahtlustatav mehe vahi alla võtmist. Sellekohane otsus selgub tänase päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles