Purjus mees tuuseldas peenras

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast lillepeenras laamendamist võttis mees lillede keskel istet ja poseeris fotograafile.
Pärast lillepeenras laamendamist võttis mees lillede keskel istet ja poseeris fotograafile. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva pärastlõunal tabasid «Sakala» ajakirjanikud toimetuse eest lillepeenrast purjus mehe, kes ropu räuskamise saatel paari päeva eest istutatud taimi mullast välja tõmbas ning kõrge kaarega üle õla lennutas.

Liigtarvitatud vägijook oli keskealise mehe vere nii võimsalt vemmeldama pannud, et ta ise ei paistnud oma tegevusest suurt midagi aru saavat.

Pärast seda, kui pealtnägijad olid märatseja peenrast välja käsutanud ning talle politsei kutsunud, jõudis too ümbruskonna kõnniteedel ja murulappidel veel mitu spiraalikujulist tiiru teha ning Rubiini kinost jäänud platsil avalikult põit tühjendada. Kümmekonna minutiga kohale jõudnud korrakaitsjad said tegelase kätte Tartu tänavalt.

Kõnealuses pargis haljastus- ja heakorratööde eest vastutava osaühingu Kesklinna Pargid töötajad panid joodiku ohvriks langenud lilled õhtupoolikul taas oma kohale kasvama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles