Mälumängu teise vooru võitis Jakobsoni kool

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälumängu "Meediamull 2009" II vooru võitis Jakobsoni gümnaasium.
Mälumängu "Meediamull 2009" II vooru võitis Jakobsoni gümnaasium. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa noortekeskuse ja «Sakala» koostöös toimuva gümnasistide mälumängu «Meediamull» teise vooru võidu noppis Jakobsoni kool Suure-Jaani ja Paalalinna gümnaasiumi ees.


Abja gümnaasiumisse kogunesid neljapäeva õhtul kuue Viljandimaa kooli 11. klasside õpilased ning nende õpetajad ja fännklubid.

Kui Jakobsoni kool väljus mõõduvõtust selge võitjana, siis teise ja kolmanda koha saanud Suure-Jaani ning Paalalinna gümnaasiumi skoor oli võrdne. Žürii otsustas siiski Suure-Jaani võistkonna ettepoole asetada, sest nemad olid ülesannete lahendamisel teeninud rohkem maksimumpunkte.

Kahe vooru kokkuvõttes juhib endiselt esimese vooru võitnud Paalalinna gümnaasium, kuid Jakobsoni gümnaasium on temast maas vaid nelja punktiga. Kolmas maakondlik voor peetakse märtsis Viljandis ning sellele järgneb kolme maakonna tugevamate õpilaste võistlus Paides.

Maakonna gümnaasiumidest pole viie hooaja vältel ainsana ühtegi korda teistega ajakirjandusteemade tundmises võistelda söandanud Tarvastu gümnaasium. Tänavu otsustas loobuda ka Karksi-Nuia Kitzbergi gümnaasium.

Järvamaalt alguse saanud «Meediamulli» korraldatakse Viljandimaal viiendat aastat.

II VOORU TULEMUS
1. Jakobsoni gümnaasium (26 punkti)
2. Suure-Jaani gümnaasium (24 punkti)
3. Paalalinna gümnaasium (24 punkti)
4. Abja gümnaasium (21 punkti)
5. maagümnaasium (19 punkti)
6. Võhma gümnaasium (15 punkti)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles