Karksi volikogu juhib spordikooli direktor

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu aega tagasi omal soovil ametist lahkunud Hendrik Aguri asemele valisid Karksi volikogu liikmed oma juhiks kohaliku spordikooli direktori Leo Liiberi.

Uus esimees konkureeris valimisel senise volikogu aseesimehe Tarmo Simsoniga. Häälteenamus andis võidu Liiberile.

Karksi spordikooli juhtiv Leo Liiber on kohalikku volikokku kuulunud 1996. aastast ning viimastel valimistel sai ta oma valimisliidu nimekirjas vallavanem Arvo Malingu ja endise volikogu esimehe Hendrik Aguri järel kolmanda häältesaagi.

1996.—1999. aastani juhtis Liiber Karksi-Nuia linnavolikogu ja oli üks neist, kelle eestvõttel ühinesid Karksi-Nuia linn ja Polli vald 1999. aastal Karksi vallaks.

Tallinnas elav ja Eesti üht eliitkooli, Gustav Adolfi gümnaasiumi juhtiv Hendrik Agur lahkus ametist omal soovil, tuues põhjenduseks, et tema ja vallavanema ideed lähevad lahku.
Aguri meelest oleks Karksi vald pidanud alustama läbirääkimisi, et liita Viljandimaa üheks omavalitsuseks, kuid volikogu enamus ja vallavanem polnud selle mõttega päri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles