Viljandimaa sai esimesed seinatennisemeistrid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

7. aprillil maakonna ainsas seinatennise- ehk squash'isaalis peetud Viljandimaa lahtistel meistrivõistlustel tegid kaasa kümme meest ja kaks naist. Medalid jagati meeste A- ja B-grupis ning naiste arvestuses.


Meeste tugevaimas ehk A-grupis tunnistati Viljandimaa parimaks squash'imängijaks Soomest pärit Viljandis tegutsev ettevõtja Harri Aaltonen, kes pidi küll alla vanduma grupi võidukalt läbinud Harjumaa mehele Ivari Puusepale.

B-grupi tugevaim ja ühtlasi turniiri noorim oli Olustvere mees Priit Kuhi, kes olles kõigest aasta jagu kord nädalas Tääksi suusakeskuse squash'iväljakul kaaslannaga mänginud, üllatas oma vastaseid kiire liikumise ja mõtestatud löökidega.

Parimaks Viljandimaa squash'inaiseks tituleeriti Diana Purga Vastemõisast. Tasavägises matšis Tääksi neiu Liisa Raudmetsaga suutis ta otsustava geimi enda kasuks pöörata.
 

Turniriitabeliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles