Lahmuse kool saab nõunikust direktori

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Hansenilt oodatakse Lahmuse kooli edendamist.
Jüri Hansenilt oodatakse Lahmuse kooli edendamist. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus 18. aprilli «Sakalas»

Novembris finantsraskuste pärast direktorita jäänud Lahmuse erivajadustega laste koolil on uus juht, kel tuleb asuda remontima õppeasutuse peahoonet.

Haridusministeeriumi korraldatud avalikul konkursil kandideeris koolijuhiks 13 inimest ning nende hulgast osutus valituks senine Suure-Jaani valla haridus- ja kultuurinõunik Jüri Hansen.

Tallinna pedagoogilises instituudis õpetajakutse saanud Hansen on töötanud Kirivere koolis õpetaja ja õppejuhatajana ning 14 aastat Kildu kooli direktorina. Kaheksa aastat oli ta Paide haridus- ja kultuuriosakonna juhataja ning üheksa kuud Võhma abilinnapea. Suure-Jaani valla nõuniku ametis oli ta 2007. aastast.

Terve elu Suure-Jaanis elanud 55-aastane Jüri Hansen ütles, et ta sünnikodu on Lahmuse koolist paari kilomeetri kaugusel. «Olen jõudnud juurte lähedale,» märkis ta.

Koolijuhiks kandideerimise põhjusena nimetas ta enda proovilepanekut. «Olen vanuses, kus veel jõuab üht-teist korda saata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles