TV10 Olümpiastardi 54. hooaeg kulmineerub Karksi-Nuia staadionil

Copy
Algas koolivõistkondade registreerimine noorte kergejõustikusarja TV 10 Olümpiastarti 54. hooajaks. Seejuures peetakse 54. hooaja finaal Karksi-Nuia staadionil.
Algas koolivõistkondade registreerimine noorte kergejõustikusarja TV 10 Olümpiastarti 54. hooajaks. Seejuures peetakse 54. hooaja finaal Karksi-Nuia staadionil. Foto: Marko Mumm (Eesti Kergejõustikuliit)

Eesti kergejõustikuliit teatas, et avatud on koolivõistkondade registreerimine noorte kergejõustikusarja TV 10 Olümpiastarti 54. hooajaks. Finaal on juunis Karksi-Nuia staadionil.

Paljud erinevate alade tippsportlased, treenerid, näitlejad, lauljad, poliitikud, ettevõtjad ning liikumist armastavad lapsevanemad on koolipõlves saanud võistluskogemuse just TV 10 Olümpiastardi sarjast.

Uuel hooajal on vanemas vanuserühmas starti oodatud 2011. ja 2012. aastal sündinud ehk 13–14-aastased poisid ja tüdrukud ning nooremas vanusegrupis 2013. aastal ja hiljem sündinud ehk 12-aastased ja nooremad võistlejad. Koolivõistkondade registreerimine on nüüd alanud kergejõustikuliidu koduleheküljel.

Tagasi üles