Lagastatud vaatepilt nii ühel- kui teiselpool tara pani prügikastid liikuma

Copy
Veel selle suve hakul seisid Karksi-Nuia rahvale ühiskasutamiseks pandud pürgikastid Abja Tarbijate Ühistu maal (oranž). Nüüd on hoovis olevad konteinerid ära viidud ning parkla ääres paiknenud teisaldatud turu juurde (kollane nool).
Veel selle suve hakul seisid Karksi-Nuia rahvale ühiskasutamiseks pandud pürgikastid Abja Tarbijate Ühistu maal (oranž). Nüüd on hoovis olevad konteinerid ära viidud ning parkla ääres paiknenud teisaldatud turu juurde (kollane nool). Foto: Kollaaž

Kui Abja Tarbijate Ühistu tegi suvel Mulgi vallavalitusele pöördumise, et ei soovi prügistamise tõttu prügikonteinereid enam oma maal hoida, koristati need suve lõpuks ära mõlemalt poolt tara, kus need ühistu maal olid seisnud. Hoovi omad viidi minema ning tarast väljaspool asunud viidi kohaliku turu juurde, kus need, nagu Sakala on kirjutanud, hakkasid häirima üle tee elavat naabrit.

Abja Tarbijate Ühistu juht Laili Lamp kirjeldas, et need prügikastid, mis on nüüd uues kohas, ei ole kunagi olnud ühistu hoovis ja need muret ei valmistanud, vaid asusid teisel pool aeda, mida ta ühistu maa-alaks esialgu ei pidanud.

Tagasi üles