Kanad autost välja ja minekut. Kodulindude kummalised hülgamised sagenevad

Copy
Laupäeval peatus talumaja taga võõras auto, sellest väljunud tundmatu mees tõstis kanad välja, suunas nad heinamaa poole ja ise põgenes.
Laupäeval peatus talumaja taga võõras auto, sellest väljunud tundmatu mees tõstis kanad välja, suunas nad heinamaa poole ja ise põgenes. Foto: Erakogu

Kodulindude kummalised hülgamisjuhtumid näitavad loomade heaolukeskuse juhi sõnul, et suveks tagaaeda kanad võtnud inimesed ei mõista sügisel nendega muud peale hakata kui metsa viia. Kui augustis leiti Pärsti metsast seitse hüljatud kukke, siis sel laupäeval jättis võõras mees ühe Alustre küla talu juurde seitse kana.

Alustre kandi talupidaja Kersti Saar märkas laupäeva hommikupoolikul, et läheduses peatus auto, sellest väljunud mees võttis autost seitse kana, suunas neid heinamaa poole, istus siis kiiresti autosse ja sõitis minema.

Saar kirjutas Viljandi elanike Facebooki gruppi, et kui kellelgi on infot kanahülgaja kohta, sellest teada annaks. Sõidukit ja meest pererahvas täpsemalt ei näinud, sest päike oli vastu. Perenaise sõnul tundus sõiduk olevat väikest sorti kaubikulaadne tume sõiduauto ja sõidukis oli suurt kasvu kollane labradori moodi koer.

Märksõnad

Tagasi üles