Novembris stardib tänavu viies "Metsast taldrikule", kus Lõuna-Eesti toidukohad on tulnud välja erimenüüdega. Viljandimaal lööb kaasa seitse toidukohta. Fotol on uustulnuka Bodega road.
Novembris stardib tänavu viies "Metsast taldrikule", kus Lõuna-Eesti toidukohad on tulnud välja erimenüüdega. Viljandimaal lööb kaasa seitse toidukohta. Fotol on uustulnuka Bodega road. Foto: Metsast Taldrikule

Tänavu pakuvad Lõuna-Eesti toidukohad viiendat korda erimenüüd "Metsast taldrikule". Viljandimaal osaleb novembrikuisel maitsete nädalal seitse eriilmelist toidukohta, kes on kokku pannud erimenüü, mille roogades vähemalt ühe komponendina on kasutatud eestimaist metsasaadust.

Viljandist osalevad Aida kohvik, Bodega veinirestoran, kohvik Fellin, restoran Ormisson ja Villa Maria, maakonnast Viljandi külje all tegutsev Raudnaela kõrts ning Suure-Jaani kohvik Kukemari.

Viljandimaal osaleb maitsete nädalal "Metsast taldrikule" seitse toidukohta. Fotol on kohvik Fellini metspardipirukas.
Viljandimaal osaleb maitsete nädalal "Metsast taldrikule" seitse toidukohta. Fotol on kohvik Fellini metspardipirukas. Foto: Metsast Taldrikule