Valdade esindusi oodatakse turniirile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud on registreerimine Viljandimaa 2009. aasta valdade võrkpalli tiitlivõistlustele.


Ühe peakorraldaja Arne Miileni sõnul alustatakse turniiri 1. märtsil ning parimad selguvad 4. aprillil.



Osalejate registreerimine kestab 18. veebruarini ning päev hiljem kell 18.30 peetakse Sürgavere spordihoones nii mees- kui naiskondade esindajate koosolek.



Arne Miileni jutust selgus, et võistluste mitu aastat muutumatuna püsinud formaat jääb suure tõenäosusega ikka samaks.



«Eks seda saa arutada esindajate koosolekul, ehkki viimastel aastatel pole sellest osavõtt kuigi aktiivne olnud,» nentis ta.



Nagu mullugi, on valdade meistrivõistlustel meeskondade mängud Sürgavere spordihoones ja nende korraldusliku poole eest vastutab asutuse juhataja Arne Miilen. Naiskonnad alustavad eelturniire Kildu põhikoolis ning turniiri peakorraldaja on Heino Poska.



Nendele kahele mehele tuleb ka oma osavõtusoovist teada anda. «Esialgu piisab registreerimiseks ka telefonikõnest,» ütles Arne Miilen.



Meeskondadel tuleb enda registreerimiseks helistada Arne Miileni telefonil


526 4054 ning naiskondade esindajail võtta kõne Heino Poskale numbril 526 8371.



Eelmisel aastal võitis valdade meistrivõistlused nii mees- kui naiskondade konkurentsis Pärsti vald. Meeskondi tegi mullu kaasa kaheksa ja naiskondi kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles