Kõrgliiga meeskond lisas tabelisse kaks võitu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Kartuzov
Oleg Kartuzov Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Viljandis Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste põhiturniiri teise ringi neljas voor.


Kõrgliigas Viljandit esindav Sakala/Kinema meeskond asus põhiturniiri esimese ringi järel tabelis viiendal kohal. Neljandas voorus olid kodusaalis tema vastased turniiritabeli neli tugevamat.



Kaks võitu


Sakala/Kinema esimene vastane oli Tallinna Linnatakso esindus, kellelt ta esimeses ringis oli saanud 1:4 kaotuse.



Treener Peeter Allikoja sõnul said viljandlased seekord pealinlastega paremini hakkama. Tema sõnade kinnituseks märgiti Sakala/Kinemale tabelisse 4:3 võit.


Kahe võiduga aitas võistkonda Oleg Kartuzov, Jaanus Allikoja lisaks ühe võidu ning kahe peale vormisid mehed võidu ka paarismängus.



«Et tuli võit, pole mõtet meeste kallal iriseda, ehkki potentsiaali on neil enamaks,» nentis treener.



Teises vastasseisus alistas Viljandi esindus 4:3 Narva Paemurru spordikooli ning võidupunktide korjajad olid taas Oleg Kartuzov ja Jaanus Allikoja.



Kaks kaotust


Kahe võidu kõrval võttis Sakala/Kinema meeskond vastu 0:4 kaotuse Maardu klubilt ning 1:4 jäi ta alla Valgu Pingo kõrgliiga esindusele.



«Maardu on meile alati ebamugav vastane olnud, kuid 0:4 kaotus minu arvates tegelikule jõudude vahekorrale ei vasta,» lausus Peeter Allikoja. «Küsimus oli tõenäoliselt mängijate kehvapoolses häälestatuses.»



Matšis Valgu Pingoga pidas treener otstarbekaks võistkonna varumeestele mängupraktikat pakkuda.



«Võitu Valgu vastu ma tõenäoliseks ei pidanud,» põhjendas ta oma otsust.


Viljandi lauatenniseklubi Sakala/Kinema meeskond tegi neljandas voorus kaasa koosseisus Oleg Kartuzov, Jaanus Allikoja, Raini Tsäko, Taivo Lember ja Kert Perkmann.



Mängupäeval tema kontole lisandunud kaks võitu ja kaks kaotust viiendat positsiooni turniiritabelis ei muutnud.



Võistkondlike meistrivõistluste kolm viimast kohtumist peetakse 4. aprillil.



Teine ja kolmas liiga


Eesti võistkondlike meistrivõistluste teises liigas kaasa tegev Viljandi Sakala teine esindus mängis laupäeval koosseisus Priit Vihuri, Rivo Saaremäe, Omar Pärgma ja Kert Villems. Meeskond sai kolm võitu ja ühe kaotuse ning jagab praegu turniiritabelis neljandat ja viiendat kohta.



Kolmandas liigas osalev Sakala/Võhma võistkond võitis kolm kohtumist ja kaotas ühe ning jagab nüüd liigas 12. ja 13. kohta. Seekord tegid võistkonnas kaasa Aleksandr Kirpu, Siim Vingissar ja Rainer Valo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles