Viljandimaa üritused esmaspäeval, 21. oktoobril

Copy
«Orzel. Laidoneri ööd» on kahe inimese – Johan Laidoneri (Peeter Tammearu) ja tema abikaasa Maria (Liina Tennosaar) suhte lugu, aga seejuures meenutatakse sellega ka traagilist aega ajaloos.
«Orzel. Laidoneri ööd» on kahe inimese – Johan Laidoneri (Peeter Tammearu) ja tema abikaasa Maria (Liina Tennosaar) suhte lugu, aga seejuures meenutatakse sellega ka traagilist aega ajaloos. Foto: Mari Rostfeldt / Teater Nuutrum

TEATER

Ugalas kell 19 «Orzel. Laidoneri ööd», teater Nuutrum. Vaksali tänav 7, Viljandi.

ÜRITUSED

Karksi-Nuia raamatukogus kell 11 ettelugemise päev ja lauamängu meisterdamine.

Viljandi linnaraamatukogus kell 11 koolivaheaeg raamatukogus.

Viljandi muuseumi Tõrukojas kell 11 koolivaheaja tegelused «Laua ümber koos».

KINO

Centrumi kinos kell 19 «Vari». Tallinna tänav 22, Viljandi.

NÄITUSED

Kondase keskuses 18. jaanuarini «Toomiku, Ole ja Mäetamme ellujäämise kunstid», püsinäitused «Paul Kondase poissmehekorter» ja «Eesti autsaiderkunst Kondase keskuse kogust». Pikk tänav 8, Viljandi.

Viljandi muuseumis 31. jaanuarini näitus «Laua ümber koos». Läbi näitusemaja kahe korruse püsinäitus Viljandimaa ajaloost. Laidoneri plats 10, Viljandi.​

Viljandi linnaraamatukogu trepigaleriis 31. oktoobrini näitus «Vana aja maja». Tallinna tänav 11/1, Viljandi.

Rüki galeriis Liina Siibi näitus «Garnituuride tint». Tartu tänav 7c, Viljandi.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse sinises saalis ja esimese korruse fuajees 31. oktoobrini Ene Metsa ja Jekaterina Šakalite näitus. Teise korruse fuajees 31. oktoobrini Triin Jahu tekstiilinäitus «Märgatud märkamata loodus». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees oktoobri lõpuni Hülle Haabi maalide ja kalligraafiliste piltide näitus «Mind ümbritsev ...». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Mõisaküla muuseumis 31. oktoobrini näitused «Meie kool» ja «Rõõm spordist». Mõisaküla kooli lugu läbi aastakümnete pildis, sõnas ja esemetes. Kesk tänav 4, Mõisaküla.

Märksõnad

Tagasi üles