Linnavalitsus ei rahuldanud 24 minutit hilinenud pakkuja vaiet (1)

Copy
Spordihoone kohviku pidajat oli otsitud pikalt. Kui selle leidmiseks korraldatud konkursi võitjaks oli kuulutatud Raudnael, esitas hilinenud pakkuja otsuse kohta vaide. 
Spordihoone kohviku pidajat oli otsitud pikalt. Kui selle leidmiseks korraldatud konkursi võitjaks oli kuulutatud Raudnael, esitas hilinenud pakkuja otsuse kohta vaide. Foto: Jan Randar Raidma

Ettevõte, kes tegi pakkumise pärast Viljandi spordihoone kohviku pidaja leidmiseks korraldatud konkursi tähtaja lõppu, esitas linnavalitsusele vaide ning palus konkursi tulemused tühistada. Linnavalitsus otsustas esmaspäevasel istungil vaide rahuldamata jätta.

Linnavalitus korraldas spordihoone kohviku pidaja leidmiseks konkursi septembris ja see oli poolteise aasta jooksul juba kolmas samasisuline hange. Varasemad olid huvipuuduse tõttu luhtunud. Seekord laekus õigeks ajaks üks pakkumine – osaühingult Raudna MF, kes on tuntud Heimtali külje all tegutseva Raudnaela kohviku pidajana – ja tema tunnistati ka võitjaks.

Hilinenud pakkuja, mittetulundusühing Headuse Taru esitas linnavalitsusele vaide konkursi korraldamise ja tehtud otsuste kohta. "Leiame, et konkursi läbiviimisel esines puudusi, mis rikkusid ausa konkurentsi ja võrdse kohtlemise põhimõtteid," nentis ühingu esindaja Janika Gedvil vaides. Tema hinnangul viivitas linnavalitsus konkursi teabe avaldamisega ning lisaks viitas ta konkursi tähtaja pikendamise ja sellest teavitamise puudustele.

Tagasi üles