Mitu korda napilt teiseks jäänud idee autor osaleb kaasava eelarve konkursil ka tänavu

Copy
Viimasel kahel aastal on Jakobsoni kooli ette mänguväljaku rajamise idee jäänud napilt kaasava eelarve võidurahast ilma. Selgi korral on Jakobsoni kooli kohta ettepanek, kuid see pole mänguväljak. 
Viimasel kahel aastal on Jakobsoni kooli ette mänguväljaku rajamise idee jäänud napilt kaasava eelarve võidurahast ilma. Selgi korral on Jakobsoni kooli kohta ettepanek, kuid see pole mänguväljak. Foto: Elmo Riig

Kui veel neli päeva enne Viljandi kaasava eelarve ideevõistluse lõppu oli esitatud viis ideed, siis nädalavahetus tõi ideekorjesse lisa. Linnavalitsusele ülevaatamiseks esitati 11 mõtet.

Ettepanekute esitamine algas 16. septembril ja esimene päev tõi mõtte teha korda Trepimägi. Möödunud neljapäeva lõunaks oli laekunud viis ideed. Linnaarengu peaspetsialist Reet Alev tõdes veel neljapäeval, et seekord on esitatud ideede arv tagasihoidlik, kuid avaldas lootust, et nädalavahetusel võiks ideid laekuda samal hulgal, kui seni oli esitatud.

Nii ka läks. Kaasava eelarve ideekorje lõppes esmaspäeva hilisõhtul ning kokku laekus 11 ideed. Mullu käisid viljandlased välja 18 kaasava eelarve ideed. Neist 14 vastas linnavalitsuse komisjoni hinnangul nõuetele ja läks linnaelanikele hääletamiseks.

Tagasi üles