Teispoole teed kolitud prügikastid panid karksinuialase maja müüma

Copy
Turu kõrvale jõudnud segapakendi-, paberi- ja papi- ning klaastaarakonteinerid tekitavad üle tee elavas naabris pahameelt. Mulgi vallavalitsus näeb võimalust kastidele uus koht leida ja sellega olukorda parandada alates tulevast kevadest. 
Turu kõrvale jõudnud segapakendi-, paberi- ja papi- ning klaastaarakonteinerid tekitavad üle tee elavas naabris pahameelt. Mulgi vallavalitsus näeb võimalust kastidele uus koht leida ja sellega olukorda parandada alates tulevast kevadest. Foto: Marko Saarm

Et Abja Tarbijate Ühistu vallaealnikele mõeldud segapakendi-, paberi- ja klaasikonteinereid ümbruse prügistamise tõttu enam omal maal hoida ei soovinud, tuli Mulgi vallal otsida neile teine koht. See leiti omavalitsuse maalt turu kõrvalt, kuid sellega pole rahul üle tee elav inimene, kes on muudatuse tuules oma kodu müüki pannud. Vald ei näe võimalust konteinereite asukohta muuta enne kevadet.

"Ma ei tea ühtegi inimest, kes joonistaks oma unistuste maja prügimäe kõrvale," põhjendas Margus Kõiv otsust maja müüki panna. Ta rääkis, et kui suvel prügikastide asukohavahetuse küsimus kerkis, oli talle lubatud, et teemat arutatakse ning enne septembrit ei juhtu midagi, aga veel enne märgitud aega olid konteinerid kohal.

Tagasi üles