Päevapraad alla kahe euro! Odava lõunatamise võimalust on sel nädalal kasutanud vähesed

Copy
Daily koolitoitlustaja kutsub oktoobri alguses lapsevanemaid ja teisi huvilisi lõunale koolisööklatesse. Kolmapäeval pakuti riisirooga kanalihaga. 
Daily koolitoitlustaja kutsub oktoobri alguses lapsevanemaid ja teisi huvilisi lõunale koolisööklatesse. Kolmapäeval pakuti riisirooga kanalihaga. Foto: Marko Saarm

Viiendat aastat kutsub Eesti suurim koolitoitlustaja Daily oktoobri alguses lapsevanemaid ja teisi huvilisi lõunale koolisööklatesse, et kummutada koolitoiduga seotud müüte. Viljandis saab sel nädalal lõunat süüa gümnaasiumis ning Jakobsoni, Kaare, Kesklinna ja Paalalinna koolis.

Daily kaubanime all tegutseva Baltic Restaurants Estonia tegevjuhi Aaro Lode sõnul on avatud koolisööklate nädal mõeldud just selleks, et kõik huvilised saaksid ise veenduda koolitoidu kvaliteedis. "Lapsevanemate arvamus koolitoidust põhineb tihti nende enda paarikümne aasta tagustel mälestustel. Soovime pakkuda võimalust tulla ja näha tänapäevast koolisööklat ja maitsta toitu, mida õpilastele pakutakse," rääkis Lode.

Samuti julgustas ta kõiki neid koole, kus Daily toitu ei paku, algatusest osa võtma ning oma söökla uksi lapsevanematele avama. "Nädala eesmärk on ju näidata, et koolitoit on toitev ja mitmekülgne. Iga lapsevanem võiks huvi tunda, kuidas toit tema lapse koolis maitseb," rääkis Lode.

Tagasi üles