Noortetuba kutsub enda ümber inimesi märkama

Copy
Avatud noortetuba kutsub üles enda ümber inimesi märkama. Pildil (seisab) VANT-i juhataja Ege Enok ning (istuvad vasakult) noorsootöö projektijuht Tiina Oja, noorsootöötaja-maleva koordinaator Andri Suga ja noorsootöö administraator Merlin Pulk. 
Avatud noortetuba kutsub üles enda ümber inimesi märkama. Pildil (seisab) VANT-i juhataja Ege Enok ning (istuvad vasakult) noorsootöö projektijuht Tiina Oja, noorsootöötaja-maleva koordinaator Andri Suga ja noorsootöö administraator Merlin Pulk. Foto: Tiina Oja

Viljandi Avatud Noortetoa algatatud kampaania "Muutus algab minust" kutsub üles mõtlema inimestele, kes meid iga päev ümbritsevad.

Igaüks meist vajab vahel jõustavaid sõnumeid ja toetavaid inimesi enda ümber. "Muutus algab minust" keskendub elukeskkonna toetavamaks ja tervemaks muutmisele ning kampaaniaga soovivad noortetoa töötajad suurendada empaatiat, oskust märgata ümbritsevaid inimesi ning julgust erineda ja olla meie ise.

Kampaania sai loodud, sest Viljandi Avatud Noortetoa noorsootöötajad ja ja võrgustiku liikmed on täheldanud oma ümbruskonnas ebavõrdset kohtlemist.

Tagasi üles