Teatri kunstnik-dekoraator avas oma rõõmuks näituse

Copy
Ugala fuajees avati teatri pikaajalise kunstniku-dekoraatori Eve Komissarovi näitus "Üksnes minu enda rõõmuks".
Ugala fuajees avati teatri pikaajalise kunstniku-dekoraatori Eve Komissarovi näitus "Üksnes minu enda rõõmuks". Foto: Elmo Riig

Ugala fuajees avati teatri pikaajalise kunstniku-dekoraatori Eve Komissarovi näitus "Üksnes minu enda rõõmuks". Eksponeeritud on ligikaudu 160 tööd, millel on jäädvustatud taimed Komissarovi aiast. Väljapaneku on kujundanud Kristjan Suits.

Nagu üle 30 aasta Ugala kunstniku-dekoraatorina töötanud Komissarov ütles, on ta viimasel 20 aastal kirgliku hobiaednikuna koduaias toimetanud. Keskmisest liigirikkama koduaia õitsvate taimede jäädvustamist alustas ta 2021. aastal. 

"Näituse pealkiri on laenatud minu lemmikkirjanikult William Somerset Maughamilt, kes oma rõõmuks korraliku kollektsiooni jagu maale kogus," rääkis Komissarov. "Ka meie aed on aastate jooksul olnud meile lakkamatu põnevuse allikaks, pakkudes piltpostkaardilikke vaateid, rikkalikke ande ning mõõdukalt kemplemist muttide, lehetäide, tigude, kasside ja muude konkureerivate populatsioonide esindajatega eksistentsiaalseid eriarvamusi klaarides." 

Tagasi üles