Loomakliiniku juht: lemmiku elu ei peaks sõltuma rahakoti paksusest (1)

Copy
Lemmikloomade meditsiin on jõudsalt arenenud ning haiguste diagnoosimiseks ja ravimiseks on aina paremaid võimalusi. Lemmiku tervise eest hoolitsemine nõuab aga kopsakat puhvrit.
Lemmikloomade meditsiin on jõudsalt arenenud ning haiguste diagnoosimiseks ja ravimiseks on aina paremaid võimalusi. Lemmiku tervise eest hoolitsemine nõuab aga kopsakat puhvrit. Foto: Elmo Riig

Aeg-ajalt kohtab sotsiaalmeedias palveid toetada raskelt haige lemmiklooma ravi ja niisugune toetus on loomadele tihti viimane päästerõngas. Asi ei jõuaks aga niikaugele, kui lemmik oleks kindlustatud või tema ravikuludeks oleks igakuiselt raha kogutud.

If Kindlustus hakkas lemmiklooma kindlustamise võimalust pakkuma 2007. aastal. Praegu on selles firmas kindlustatud ligi 15 000 lemmiklooma.

Nagu ütles If Kindlustuse Balti varakindlustuse tooteüksuse juht Veiko Sepp, on inimesed viimastel aastatel hakanud oma lemmikute kindlustamisele rohkem mõtlema. "On kasvanud loomaomanike vastutustunne ning saadakse aru, et lemmiklooma raviteenused on kallid ja ootamatute õnnetuste korral on kindlustusest kasu."

Tagasi üles