Viljandis uksed avanud poest saab osta grammiga makarone ja liitriga šampooni

Copy
Viljandi vanalinnas Lossi tänaval avas selle nädala alguses uksed pakendivaba Nullpood. Poepidajad Helen Janson (vasakul) ja Keiti Allik rääkisid, et see annab võimaluse lisaks keskkonna säästmisele müüa tooteid odavamalt.
Viljandi vanalinnas Lossi tänaval avas selle nädala alguses uksed pakendivaba Nullpood. Poepidajad Helen Janson (vasakul) ja Keiti Allik rääkisid, et see annab võimaluse lisaks keskkonna säästmisele müüa tooteid odavamalt. Foto: Elmo Riig

Kaks viljandlannat avasid sel nädalal vanalinnas Lossi tänaval poe, kus plastile, kartongile ja kilele ruumi ei ole. Riiulitel seisavad suured klaaspurgid, millest klient saab meelepärast kraami paberkotti või oma nõusse täpselt nii palju, kui tal vaja läheb.

Maitseaineid: köömen, kaneel, koriander, ingver, tüümian. Seemned, pähklid. Eri sorti tee, päikesekuivatatud tomatid või kuivatatud mango. Sildikestega kaunistatud purkides riiulitel. Riis või makaronid – kulbiga otse purgist tõstetavad. 

Kauplus, mille Keiti Allik ja Helen Janson selle nädala alguses avasid, on Viljandi esimene pakendivaba kauplus Nullpood.

Tagasi üles