Viljandimaa ettevõtluskonkurss otsib rahva lemmikut

Copy
Möödunud aastal valisid Sakala lugejad toote ja teenuse kategoorias aasta parimaks Siim Küti BerryMarketi marjamüügiautomaadid.
Möödunud aastal valisid Sakala lugejad toote ja teenuse kategoorias aasta parimaks Siim Küti BerryMarketi marjamüügiautomaadid. Foto: Marko Saarm

Novembri lõpus kulmineeruv Viljandimaa ettevõtluskonkurss alustas aasta toote või teenuse otsimist. Selle saab igaüks välja pakkuda Sakala Facebooki või Viljandimaa arenduskeskuse kodulehel või saates kirja lehetoimetusse. Tingimuseks on, et väljapakutu ei oleks vanem kui kaks aastat.

Esimese paari päevaga, mil üleskutse on ühismeedias üleval olnud, on aasta toote või teenuse kohta kirjutatud 40 kommentaari. Nimekirjast leiab näiteks tööpäeva lõunasöögi kohvikus Time Out, Nordmeli mee, Mulgi Lihakarni ja Cleveroni, Fellini, Viljandi järve ja seda ümbritseva matkaraja ning lossimäed.

Kõik neist sellisel kujul ettentud statuudi järgi ei kvalifitseeru, sest ühes toote või teenusega otsitakse uuendajat ja esitada saab väga konkreetset toodet või teenust, mis on jõudnud kasutusse viimase kahe kalendriaasta jooksul.

Tagasi üles