Viljandi Tuleviku ja Nõmme Kalju mängu tulemus tühistati

Copy
Nõmme Kalju FC U21 ja Viljandi JK Tuleviku esiliiga B kohtumise tulemus tühistati, sest Kalju koosseisus osales mänguõiguseta mängija.
Nõmme Kalju FC U21 ja Viljandi JK Tuleviku esiliiga B kohtumise tulemus tühistati, sest Kalju koosseisus osales mänguõiguseta mängija. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpalli liidu teatel tühistati Nõmme Kalju FC U21 ja Viljandi Tuleviku 28. septembri esiliiga B kohtumise tulemus.

Tallinnas Hiiu kunstmurustaadionil Nõmme Kalju 3:0 võiduga lõppenud mängu tulemus tühistati, sest Kalju koosseisus osales mängija, kel polnud mänguõigust. Juhendi kohaselt kantakse turniiritabelisse tulemuseks -:-0 Viljandi Tuleviku kasuks. Kõik mängus saadud hoiatused jäävad kehtima.

Nagu ütles Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht Rihard Reimaa, kuigi see Eesti jalgpallis tavapärane ei ole, on inimlikke eksimusi ennegi juhtunud. "Ma arvan, et selliseid asju võib üks-kaks korda hooaja jooksul kõrgemates liigades ette tulla. Reeglid on üpris karmid ning protokolli täidab ikkagi inimene," lausus ta ning meenutas seika aastast 2021, kui Tuleviku klubi mängis Premium-liigas ja tema võidumäng tühistati, sest ühte mängijat ei olnud protokolli kantud.

Tagasi üles