Experdist jäänud tühja pinna täitis Euronics

Copy
Pankrotti läinud Experdi asemel avas 1. oktoobril uksed Euronics. Uku keskuses on vaba rendipind veel kohas, kus varem tegutses Hawaii Express. 
Pankrotti läinud Experdi asemel avas 1. oktoobril uksed Euronics. Uku keskuses on vaba rendipind veel kohas, kus varem tegutses Hawaii Express. Foto: Elmo Riig

Juuli alguses Viljandis Uku keskuses Experdi elektroonikapoe lahkumise järel tühjaks jäänud pinnale kolis aastaid Centrumi keskuses tegutsenud Euronics. Kaubanduskeskuste pidajad väidavad, et pindade tühjaks jäämine neile suurt muret ei valmista, sest uusi üürilisi jagub.

Euronicsi elektroonikapood oli Centrumi keskuses septembri viimasel nädalal suletud, sest oli ametis kolimisega Uku keskusesse. Seal avati pood 1. oktoobril.

Nagu ütles Euronicsi jaekaubanduse juht Martin Soom, koliti kauplus Uku keskusesse, et pakkuda klientidele paremat ja mugavamat ostukogemust. Seal on tema hinnangul paremad parkimisvõimalused, sealhulgas ligipääs neile klientidele, kes on kauba e-poest ostnud ning tulevad sellele kauplusesse järele. Soom lisas, et parkimisega ei olnud ka Centrumi keskuses tõrkeid, uues asukohas on see lihtsalt veidi mugavam.

Tagasi üles